Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga

Öz Hakiki Karakol:
Asayiş Berkemal Aga

Senaryosunu İbrahim Güler ve Erdal Bektaş’ın yazdığı, yapımcılığını Arkadaş Yapım ve Medya Mühendisi’nin üstlendiği, yönetmenliğini İbrahim Güler’in yaptığı; “Öz Hakiki Karakol” filmi 18 Mayıs 2012 Cuma günü vizyona giriyor.
‘HERKESİN İÇİNDE BİR POLİS VARDIR’
‘Herkesin içinde bir polis vardır’ ana fikrinden yola çıkan filmin senaryosu ise şöyle gelişiyor: Cezaevinden yeni çıkan üç kağıtçı Hasan (Cengiz Bozkurt), yaptığı soygun planını uygulamak için beceriksiz mahalle arkadaşlarıyla birlikte dolandırıcılığa tövbe etmiş Kuzey Baba’yı ikna etmeye gider. Kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençler, birden kendilerini çakma bir köy karakolunda polis olarak bulurlar. “Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga” yazısını okumaya devam et

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı – World Invasion: Battle Los Angeles

DÜNYA İSTİLASI: LOS ANGELES SAVAŞI
“World Invasion: Battle Los Angeles”

YAPIM BİLGİLERİ

Yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanında -Buenos Aires, Seul, Fransa, Almanya, Çin- belgelenmiş UFO görülmesi vakalarına rastlandı Ama 2011’de, eskiden sadece görülen şeyler, Dünya’nın bilinmeyen güçlerin istilasına uğramasıyla korkunç bir gerçek haline dönüşür. İnsanlar dünyanın büyük şehirlerinin düşüşünü izlerken, Los Angeles kimsenin beklemediği bir savaşta insanlığın son cephesi haline gelir. Bir Deniz Piyadesi Başçavuş (Aaron Eckhart) ve yeni taburu, kumda bir sınır çizgisi çekerek benzersiz ve daha önce hiç karşılaşmadıkları bir düşmana karşı mücadeleye girişirler.

Columbia Pictures, Relativity Media ortaklığıyla bir Original Film yapımı olan, World Invasion: Battle Los Angeles/Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı’nı sunar. Filmin başrollerinde Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo, ve Michael Peña yer alıyor.  Yönetmen Jonathan Liebesman.  Yapımcılar Neal H. Moritz ve Ori Marmur.  Senaryo yazarı Chris Bertolini.  Yürütücü yapımcılar Jeffrey Chernov ve David Greenblatt.  Görüntü Yönetmeni Lukas Ettlin.  Prodüksiyon Tasarımcısı Peter Wenham.  Editör Christian Wagner.  Görsel Efekt Süpervizörü Everett Burrell.  Kıyafet Tasarımcısı Sanja Milkovic Hays.  Filmin müzikleri Brian Tyler’a ait.  “Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı – World Invasion: Battle Los Angeles” yazısını okumaya devam et

Benim Hikayem – Barney’s Version

PAUL GIAMATTI ve DUSTIN HOFFMAN’dan “BENİM HİKAYEM”

Konusu :
Barney’s Version, görünüşte sıradan olan Barney Panofsky(Paul Giamatti) sıra dışı hayatının samimi ve esprili hikâyesini anlatıyor. Film, dört tane 10 yıllık periyoda ve iki kıtaya yayılıyor. Bu sıra dışı yaşam hikâyesinde Barney’e üç farklı kadın ve yakın arkadaşı olan babası Izzy’ı (Dustin Hoffman) eşlik ediyor.

Clara (Rachelle Lefevre), Barney’nın Roma’daki kısa süreli bohem hayatı sırasında karşılaştığı kızıl saçlı özgür ruhlu sadakatsiz  ilk eşi. 2. eşi “Bayan P”. (Minnie Driver) ise devamlı olarak alışveriş yapan ve konuşan, her ne kadar Barney onu dinlemese de, zengin bir Yahudi prensesi. Ve iki evliliğin ardından Barney, 3. eşi ve çocuklarının annesi olan gerçek aşkı Miriam (Rosamund Pike) ile karşılaşır. Bundan sonra Barney gerçek bir romantik olmanın yanında tam bir iyilik sever ve centilmen olur.

Kahramanımızın uzun ve renkli yaşantısı bizi birçok iniş ve çıkışla dolu bir yolculuğa götürüyor.

Başrollünde Oscar adayı olan Paul Giamatti, Bond kızı Rosamund Pike, yine Oscar adayı olan Minnie Driver, Twillight serisinin güzel yıldızı Rachellle Lefevre ve Oscarlı usta oyuncu Dustin Hoffman’ın yer aldığı BENİM HİKAYEM (Barney’s Version) 18 Mart 2011 de gösterime giriyor.

Altın Küre’de komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü kazanan Paul Giamatti, gençliğinden itibaren 30 yıllık bir zaman diliminde canlandırdığı Barney karakterindeki performansıyla beğeni topluyor. “Benim Hikayem – Barney’s Version” yazısını okumaya devam et

Çınar Ağacı

ÇINAR AĞACI: ADVİYE HANIM VE BARIŞ’IN İMRENDİREN ARKADAŞLIĞI

GÜÇLÜ KADROSU İLE UNUTULMAYACAK BİR SEVGİ HİKAYESİ:ÇINAR AĞACI 18 MART 2011 DE SİNEMALARDA

Senaryosunu Handan İpekçi’nin yazdığı sevgiyi, hüznü, yalnızlığı, aşkı, kızgınlıkları, affedişleri anlatan  Bkm Film yapımı ÇINAR AĞACI filmi Türkiye’de 200 kopya ile 18 Mart 2011 de sinema severlerle buluşacak.
Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan “Çınar Ağacı”!
Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış’ın hayatındaki en anlamlı şey “anneannesi”dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak  “Çınar Ağacı” buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

ADVİYE HANIM ve BARIŞ’IN İMRENDİREN ARKADAŞLIĞI
Tiyatro sanatçısı Celile Toyon’un 30 yıl sonra ilk kez kamera karşısına geçtiği Çınar Ağacı’nda usta oyuncuya torunu Barış rolünde 5,5 yaşındaki Deniz Deha Lostar eşlik ediyor. Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın çocukları rollerinde ise Nurgül Yeşilçay (Sonay), Suzan Aksoy ( Feriha) , Hüseyin Avni Danyal (Uğur) ve Ragıp Savaş ( Murat) yer alıyor. “Çınar Ağacı” yazısını okumaya devam et

Bağlanmak Yok – No Strings Attached

18 MART FİLMİ: No Strings Attached /BAĞLANMAK YOK PRODÜKSİYON NOTLARI
Prodüksiyon Bilgileri

14 yaşındaki Emma Kurtzman, Big Lodge’un dışındaki Weehawken Kampı’nda, garip bir ergen olan Adam Franklin’i reddettiğinde, ikisinin de gerçek, yetişkinlerin cinselliğiyle ilgili hiçbir bilgileri yoktur. Yıllar sonra, hayatlarına normal bir şekilde devam ederken, yolları kesişen (NATALIE PORTMAN) ve Adam (ASHTON KUTCHER) için bunun tam tersi olur. Kendilerini yatakta sevişirken bulurlar… Üstelik bu gerçekten iyi bir sevişmedir.

Emma’nın ilişkilere karşı “alerjisi” vardır. Adam ise,  tüm ilişkilere tövbe etmiştir çünkü bir zamanların ünlü televizyon yıldızı olan babası, Adam’ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam süregelen duygusal ilişkiler karmaşasını bırakıp, çıkar arkadaşlığı kurmaya karar verirler. Saplanıp kalmadan takılmak, dert etmeden seks yapmak, ücret ödemeden cinsellik.  Bağlılık yok, yalan söylemek yok, kıskançlık yok, giyinik şekilde sarılarak uzanmak yok, duygusallaşmak yok, beraber kahvaltı  etmek yok, “seni özledim” demek yok, uzuvlara isim takmak yok, karışık kasetler yok…kısaca her şey “Koşulsuz”olacaktır. “Bağlanmak Yok – No Strings Attached” yazısını okumaya devam et